Tailor marketing blogja

BESZÁMOLÓNK A CSR PIACRÓL

A KÖVET Egyesület idén harmadik alkalommal  rendezte meg a CSR Piac kiállítást, amely a fenntartható gazdálkodás jegyében zajlott 2013. április 18-án. A programon az Európai CSR Díjért versengtek a cégek (kisvállalati, illetve nagyvállalati kategóriákban). 
 
A piac vonzereje a személyes tapasztalatcsere lehetősége, a piactéren a vállalatok innovatív és példaértékű CSR-megoldásaikat mutatják be az érdeklődőknek, akik így megismertethetik a számukra releváns problémák megoldásait, valamint új ötletekkel gazdagodhatnak. 
 
Mint a Tailor Marketing gyakornokai mi is ellátogathattunk, hogy betekintést nyerjünk a CSR rejtelmeibe. 
 

 

 

A Föld pestise...

 

Január közepén találtam egy érdekes cikket, miszerint a 86 éves természetfilmes, David Attenborough a Radio Timesnak azt nyilatkozta, hogy “Mi vagyunk a Föld pestise.”
Ez a mondat elgondolkodtatott és úgy gondoltam érdemes lenne utánaolvasni. A természetfilmes szerint a legnagyobb probléma a túlnépesedés, amit ha nem oldunk meg, akkor számos faj fog örökre eltűnni a föld színéről, köztük mi emberek is. Egyedül azzal menthetjük meg a bolygónkat az éhezéstől és a kihalástól, ha visszaszorítjuk a túlnépesedést.
„Pestisjárványként pusztítjuk a Földet. Úgy ötven év múlva már nagyon is érezni fogjuk a következményeit. Ez alatt nemcsak a klímaváltozást értem; legfőképpen a helyről beszélek, a helyről, ahol megtermeljük az élelmet ennek a hatalmas tömegnek. Vagy gátat szabunk a népesség növekedésének, vagy majd a természet megteszi ezt helyettünk, mint mostanában is tapasztalhatjuk.” - nyilatkozta David Attenborough.
 
Feliratkozás RSS - Tailor marketing blogja csatornájára