Coaching camp

 

Együtt a sokszínű coachingért!

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a "Coaching camp", ahol a coaching szemléletű nevelés és vezetés elterjesztéséért, illetve közös fejlődésért jönnek össze a téma iránt érdeklődők.

A program célja, hogy olyan szakmai fórumot hozzanak létre, melyben a résztvevők közös tudásbázis kialakítása mellett széleskörű ismereteket és tapasztalatokat gyűjthetnek.

Lehetőséget teremtenek újszerű ötletek kipróbálására, kísérletezésre, gyakorlásra, ismerkedésre, kapcsolatépítésre, tanulásra.
A különböző coaching szakmai szervezetek elismert támogatójává kívánnak válni és a programon keresztül szeretnék elősegíteni azok együttműködését, összességében növelve a coaching szakma presztízsét és elismertségét.

Időpont: 2013. június 20-22.

Helyszín: Vital Hotel Nautis, Gárdony

Program:

Plenáris és szekcionális formában a meghívott Vezetőedzők ismertetik azokat a coaching eszközöket, módszereket, melyeket alkalmuk nyílik a résztvevőknek kipróbálni, alkalmazni coaching gyakorlatokon keresztül.

Coaching szemléletű vezetők megosztják tapasztalataikat a szervezeteken belüli coachingról.

Coaching Café – közös munka hozott esettanulmányok kapcsán.

Vizuális jegyzeteléssel megörökítésre kerülnek a Coaching Camp eseményei.

 

A program vezető edzői között a szakmai legjobbjai kapnak helyet, ahol büszék vagyunk, hogy a Tailor marketing&training képviseletében Szabó Marcell is fog szekciót vezetni. Témája a ló asszisztált coaching lesz.

Változatos szakmai programok és természetközeli helyszín teszi igazán vonzóvá ezt a programot!

A rendezvényről részletek és jelentkezés: www.coachingcamp.hu