Tréning és coaching

Tréningek

Klasszikus és innovatív megoldásaink is vannak, ugyanakkor széles tréning portfólió helyett alaposan kidolgozott, kreatívan felépített, határozott fókuszú képzéseket tartunk. A csoport szintű együttműködések, közös értékteremtés és tudatos kommunikáció jellemzik fejlesztői hozzáállásunk, ennek megfeleően az előzetes igényfelmérés során meghatározott célokhoz rendeljük a módszereket.
 

Coaching

Személyes fejlődés, belső motivációk és útkeresés. Ezt minden coaching irányzat hirdeti. Mi hiszünk az emberi hangnemben, a hitelesség fontosságában, ezért erre nagy hangsúlyt fektetünk a coachingok során a személyes célmeghatározáshoz igazodva.
Támogató és konfrontatív elemek tudatos összehangolásával kísérjük végig a folyamatot.

Ló asszisztált képzések

Felkavaró élményt, őszinte visszajelzéseket és hosszú távon beépülő hatást adnak a lovak bevonásával tartott tréningek vagy coachingok. A lovak nem kérdeznek csak mindent a maga kendőzetlen valóságában visszatükröznek, érdek nélkül válaszolnak. Itt a tréner vagy coach szerepe, hogy segítse megérteni és feldolgozni a lezajló folyamatokat, illetve tudatosítsa a felismeréseket.
 
Kiváló outdoor tréning és coaching technika akár egyéni, akár csoport szintű fejlődéshez elsősorban vezetőknek, csapatépítésnél és kommunikációs témákhoz.
 
A lovakkal szabad téren, földről dolgozunk, így előzetes lovas tudás sem előnyt, sem hátrányt nem jelent.
 
 
Különlegesnek számítanak a kifejezetten felelősségvállalást, bevonódást és elkötelezettséget növelő tréningjeink, amelyek speciális módszertanra épülnek.