Workshop és konzultáció

Workshopok

Belső képzés esetében jól meghatározott célok elérésén a csapattal együtt alakítjuk ki a megoldáshoz szükséges lépéseket, amelyek igény szerint kiegészíthetőek szakmai háttér anyagok feldolgozásával és tudásátadással. Előfordul, hogy a megoldáshoz szükságes tudás ott van a csapatban, csak elő kell hívni, amihez a moderáció kiváló lehetőséget biztosít. A közösen meghatározott témákhoz legtöbbször konkrét akciótervet is készítünk, hogy biztosan megvalósuljanak a szükséges lépések.
 

Konzultációk

A megvalósításnál mindig vannak nem várt helyzetek vagy változó körülmények, vagy csak egyszerűen nehéz a napi rutinból való kiszakadás. A konzultációk ezért szakmai támogatás mellett segítik a friss ismeretek gyakorlatba való átültetését.
 
 
Nyílt képzéseinken aktuális témákat foglalkozunk, kis létszámban, intenzív gyakorlatokon és élő példákon keresztül, ezért gyakran előfordul, hogy olyan eredmények születnek, amelyek komoly hozzáadott értéket képviselnek. Sokszor a képzést követően szakmai és emberi kapcsolatok alakulnak, így a résztvevő egyben közösséghez is tartoznak.
 
 
Hiszünk benne, hogy fejlesztési megoldásokat nem lehet "doboz" formájában polcról kiválasztani, ezért örömmel megismerjük az Ön elképzeléseit!